Bewaar je eigen zonne-energie op met een thuisbatterij.

Thuisbatterijen bewaren overschot aan opgewekte zonne-energie en voorkomen daarmee dat deze energie wordt teruggekeerd naar het elektriciteitsnet. De opgeslagen energie kan op een later tijdstip worden gebruikt. Ze laden heel snel op en af. De dag nadien zal deze cyclus zich herhalen.

De slimme sturing mogelijk met Flexi0 van Lifepowr! FlexiO maakt van een klassiek batterij systeem een slimme installatie die rekening houdt met verschillende factoren die je extra besparingen genereren.

  • Voorspellingen van groene stroom productie door je installatie.
  • De lading van de batterij zo afstemmen dat je zoveel mogelijk groene stroom voor jezelf zal houden.
  • Overproductie op een goed moment (wanneer de stroom duur is) in het net injecteren om zo de hoogste vergoeding te krijgen.
  • Je batterij extra laden op momenten dat de stroom goedkoop is om aankoop van dure stroom te vermijden (bv als er niet voldoende eigen productie is).
  • Batterijen worden altijd verkocht inclusief bebat taks.

Thuisbatterijen bieden de oplossing wanneer het terug leveren van energie aan het net niet wenselijk is. Wij hebben batterijsystemen van de merken Huawei, Enphase, BYD, LG. Compatibele omvormers van de merken SolarEdge, Huawei, Solis, SMA, en Enphase.

Wij zijn vooral actief rond Mechelen, nabij Antwerpen en Vlaams-Brabant maar leveren en plaatsen in heel België.

bebat

Contacteer ons