Badkamerrenovatie van 3D ontwerp tot realisatie.

 • 1 vast aanspreekpunt zonder tussenpersonen.
 • Badkamerinstallateur met een geolied team van vakmensen die al vele jaren op elkaar zijn afgestemd.
 • Een duidelijk overzicht van de planning per dag.
 • Aanbieden van mobiele badkamer mogelijkheden op jouw adres tijdens de badkamerrenovatie.
 • Uitsluitend kwaliteitsmaterialen tegen de beste prijzen.
 • 10 jaar garantie op jouw nieuwe badkamer.
 • Ontdek klantenervaringen via google review. Heat-it streeft voor elke klant naar 100% klantentevredenheid!

Totaalrenovatie van je badkamer of de huidige badkamer verbouwen?

Is je oude badkamer klaar voor wat extra lieve zorg of is het tijd voor een totaalrenovatie met complete make-over? Heat-it verzorgt al je sanitaire werkzaamheden van 3D ontwerp tot afwerking, rekening houdend met je wensen en budget. Een badkamer is meer dan alleen een functionele ruimte in huis. Het is een plek waar we onze dag beginnen en eindigen, waar we ontspannen en onszelf verzorgen. Een badkamerrenovatie kan een geweldige investering zijn om je persoonlijke oase te transformeren en je dagelijkse routine te verbeteren.

Hoe de prijs van een totale badkamerrenovatie berekenen?

De prijs van een badkamer renovatie op maat hangt af van verschillende factoren zoals de keuze van de materialen, tegels, bereikbaarheid enz. Bij het plannen van een badkamerrenovatie zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Allereerst is het belangrijk om na te denken over de indeling en functionaliteit van de ruimte. Misschien wil je de douche verplaatsen, een dubbele wastafel toevoegen of een badkuip installeren. Door de lay-out opnieuw te ontwerpen, kun je de ruimte efficiënter en functioneler maken, zodat deze perfect aansluit bij je behoeften. Tijdens ons eerste gesprek bekijken we samen de mogelijkheden en tekenen wij een badkamer 3D ontwerp uit. Na onze kennismaking en opmeting ter plaatse bezorgen wij de offerte op maat met prijzen. Wij zijn gevestigd te Mechelen, nabij Antwerpen, Vlaams-Brabant en werken over heel België. Nood aan badkamer inspiratie en voorbeelden? Bekijk alvast hieronder enkele geselecteerde realisaties. Een deel van de referenties is volledig afgewerkt en sommige zijn schilder klaar opgeleverd.

Contacteer ons

  Naast functionaliteit is esthetiek ook een belangrijk aspect van een nieuwe badkamer. Het kiezen van de juiste materialen, kleuren en afwerkingen kan een enorm verschil maken in de uitstraling van de ruimte. Overweeg bijvoorbeeld het gebruik van tijdloze tegels voor de vloer en wanden, die duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn. Verlichting speelt ook een cruciale rol in de sfeer van de badkamer. Het toevoegen van dimbare verlichting, indirecte verlichting of sfeerverlichting. Ook natuurlijk licht door middel van een raam of lichtkoepel kan de ruimte een warme en uitnodigende ambiance geven.

  Bij een badkamerrenovatie is daarnaast ook belangrijk om rekening te houden met energie-efficiëntie. Het installeren van waterbesparende kranen, douchekoppen en toiletten kan niet alleen het waterverbruik verminderen, maar ook de maandelijkse waterrekening verlagen. Overweeg ook het gebruik van LED-verlichting, die energiezuinig is en een langere levensduur heeft dan traditionele gloeilampen. Naast het upgraden van de basisinrichting van de badkamer, zijn er ook tal van luxe elementen om te overwegen. Denk aan het toevoegen van vloerverwarming, zodat je elke ochtend op warme tegels kunt stappen. Of installeer een whirlpoolbad of een stoomdouche om een spa-achtige ervaring in je eigen huis te creëren. Het toevoegen van slimme technologie, zoals een geautomatiseerd verlichtingssysteem of een ingebouwd muzieksysteem, kan ook een gevoel van moderniteit en luxe toevoegen aan je badkamer.

  De renovatie van je nieuwe badkamer is niet alleen een investering in je huis, maar ook in je welzijn. Een persoonlijke ruimte transformeren tot een plek van comfort, ontspanning en functionaliteit.


  Contacteer ons