Contacteer ons

Gelieve het contactformulier zo gedetaïlleerd mogelijk in te vullen of bel ons op 1 van onderstaande telefoonnummers.

T +32 479 93 72 28 (bel Sam), T +32 496 04 81 50 (bel Steven)
vraag@heat-it.info

  Wat onze klanten zeggen

  Nick Van de Velden
  Nick Van de Velden
  2023-10-28
  Heat-It heeft onze pv-installatie geïnstalleerd en we zijn erg blij met deze keuze en hun service. Ze waren deskundig, efficiënt, transparant en behulpzaam gedurende het hele proces.
  Mich Bogaerts
  Mich Bogaerts
  2023-10-25
  heat it veel informatie gekregen van steve zaakvoerder snelle uitvoering van werken propere afwerking zeer tevreden aanrader voor iedereen
  Marijn Vos
  Marijn Vos
  2023-10-18
  Zeer tevreden van plaatsing zonnepanelen + batterij. Snelle service, goede prijs kwaliteit vriendelijk personeel en alles was mooi afgewerkt.
  Bart Van Dyck
  Bart Van Dyck
  2023-10-08
  Goede communicatie, snel en deglijk werk! Zeer tevreden 🙂
  Marc Wyseur
  Marc Wyseur
  2023-10-05
  Snelle service en direct helemaal in orde!!!
  Jordan
  Jordan
  2023-09-20
  Onze totaalrenovatie van de badkamer was door Sam van planning tot oplevering een vlotte en aangename ervaring en ook mede dankzij het toegewijde team van professionals dat betrokken was bij het project. Elke fase van de renovatie is volgens schema verlopen en het werk getuigde van een hoog niveau van professionaliteit en expertise tot in de kleinste details. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met het eindresultaat - een droombadkamer die onze verwachtingen overtrof. Ik beveel Heat-it ten zeerste aan omdat onze nieuwe badkamer een echte oase van luxe en ontspanning is geworden waar we elke dag van gaan genieten. Een dikke pluim voor Sam en zijn team!
  bavo haemels
  bavo haemels
  2023-09-05
  Net een reiniging van mijn dak + coating en installatie van 12 zonnepanelen via Heat-it gedaan. Zeer tevreden over de persoonlijke, snelle en professionele aanpak. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met inspraak van de klant beslist. Ze kwamen hun afspraken na en werkten met een stipte timing. Zeer tevreden!
  Jordy Swiggers
  Jordy Swiggers
  2023-08-28
  Op aanraden van een gedeelde kennis heb ik Steven gecontacteerd voor offerte zonnepanelen + thuisbatterij. Hoewel ze lichtjes duurder waren dan enkele grotere firma's heb ik voor Heat-It gekozen omdat de Steven zijn manier van communiceren mij meer vertrouwen inboezemde dan de anderen. Ben uiterst tevreden met die beslissing, alles is bijzonder vlot verlopen: Installatie kon al snel van start gaan en alel gemaakte afspraken zijn telkens nagekomen. De onderaannemers (Dakwerkers hebben de panelen komen leggen en een elektricien heeft de omvormer/batterij geplaatst) waren aangename beleefde mensen en hebben proper werk geleverd. Bij de keuring achteraf ook geen problemen. Facturatie was zoals afgesproken, geen onaangename verrassingen. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Heat-It, dikke aanrader!