Contacteer ons

Gelieve het contactformulier zo gedetaïlleerd mogelijk in te vullen of bel ons op 1 van onderstaande telefoonnummers.

T +32 479 93 72 28 (bel Sam), T +32 496 04 81 50 (bel Steven)
vraag@heat-it.info

  Wat onze klanten zeggen

  Jordan
  Jordan
  2023-09-20
  Onze totaalrenovatie van de badkamer was door Sam van planning tot oplevering een vlotte en aangename ervaring en ook mede dankzij het toegewijde team van professionals dat betrokken was bij het project. Elke fase van de renovatie is volgens schema verlopen en het werk getuigde van een hoog niveau van professionaliteit en expertise tot in de kleinste details. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe tevreden we zijn met het eindresultaat - een droombadkamer die onze verwachtingen overtrof. Ik beveel Heat-it ten zeerste aan omdat onze nieuwe badkamer een echte oase van luxe en ontspanning is geworden waar we elke dag van gaan genieten. Een dikke pluim voor Sam en zijn team!
  bavo haemels
  bavo haemels
  2023-09-05
  Net een reiniging van mijn dak + coating en installatie van 12 zonnepanelen via Heat-it gedaan. Zeer tevreden over de persoonlijke, snelle en professionele aanpak. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met inspraak van de klant beslist. Ze kwamen hun afspraken na en werkten met een stipte timing. Zeer tevreden!
  Jordy Swiggers
  Jordy Swiggers
  2023-08-28
  Op aanraden van een gedeelde kennis heb ik Steven gecontacteerd voor offerte zonnepanelen + thuisbatterij. Hoewel ze lichtjes duurder waren dan enkele grotere firma's heb ik voor Heat-It gekozen omdat de Steven zijn manier van communiceren mij meer vertrouwen inboezemde dan de anderen. Ben uiterst tevreden met die beslissing, alles is bijzonder vlot verlopen: Installatie kon al snel van start gaan en alel gemaakte afspraken zijn telkens nagekomen. De onderaannemers (Dakwerkers hebben de panelen komen leggen en een elektricien heeft de omvormer/batterij geplaatst) waren aangename beleefde mensen en hebben proper werk geleverd. Bij de keuring achteraf ook geen problemen. Facturatie was zoals afgesproken, geen onaangename verrassingen. Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Heat-It, dikke aanrader!
  Joris Roelandt
  Joris Roelandt
  2023-07-04
  De snelheid van reageren, open en transparante communicatie, en goede referentie i.c.m. goede offerte, waren voor ons redenen om voor Heat-it te kiezen voor de installatie van zonnepanelen. De installatie zelf volgde vrij snel na het tekenen van de offerte en betalen van het voorschot. Bij de installatie waren er wat problemen met ons dak, onvoorziene zaken. Heat-it dacht mee naar oplossingen waardoor de installatie van de panelen alsnog goed afgerond geraakte. Zelden zo'n pro-actieve service gekend in de bouw. Absolute aanrader!
  Peter Nijs
  Peter Nijs
  2023-07-01
  We willen Sam en zijn team bedanken voor de snelle en professionele renovatie van onze badkamer. De werken konden vlug gebeuren en de installateurs volgden mekaar vlot op. We genieten volop van onze nieuwe badkamer. Heat-it kunnen we ten sterkste aanbevelen.
  Jan Dierckx
  Jan Dierckx
  2023-06-28
  Zeer tevreden. Op nog geen 3 maand van eerste contact naar plaatsing en keuring. Vlotte communicatie met Steven, snel antwoord op al uw vragen. Zeker een aanrader!
  Pieter Vanhaeren
  Pieter Vanhaeren
  2023-06-14
  Goed contact, snelle en correcte plaatsing.
  Rudi Janssens
  Rudi Janssens
  2023-06-14
  Bedankt Steven voor de mooie en perfect werkende installatie. Alles is mooi en correct uitgevoerd zoals je voorgesteld hebt. Top!